Voor bedrijven


Als ondernemer heb ik ruime ervaring met het trainen van een team. Het aanpakken van onderlinge strubbelingen, leiderschapsproblemen, de houding naar de klant, stiptheid en punctualiteit en al die andere zaken die in ieder bedrijf voorkomen goed te managen vond ik het leukste onderdeel van mijn werk.

Een verkooptrainer pur sang ben ik niet. Is er echter een team dat om onduidelijke redenen steeds niet lekker functioneert en lijkt de oorzaak in het persoonlijke vlak te liggen dan zit je met mij zeker goed.

Ook denk ik goed te kunnen helpen als een team getraind moet worden om een vaardigheid uit te voeren die ze op zich wel beheersen, maar om welke reden dan ook toch niet optimaal uitvoeren. Het is geen toeval dat de uitvoering dan meestal verricht moet worden in het contact met andere mensen.

Met name voor bedrijven kan mijn unieke concept, ‘het kost wat jij het waard vond’, interessant zijn. Als ondernemer heb je al genoeg investeringen waarvan vooraf lastig te voorspellen is wat ze opleveren. Bij VAN HUIJSTEE COACHING gaat de baat vóór de kost uit!

Voor het geven van incompany Mindfulness cursussen of workshops ben ik eveneens beschikbaar.